Hiteles hírek egész Magyarországról

Media1Media1.hu
MEDIA1 | media1.hu | 2024-03-27 09:33:29

Magyar Péter sietett a HírTV tudósítójának segítségére – látva a népharagot, a stábot később rendőrök kísérték

Magyar Péter kedd esti budapesti tömegrendezvényén a demonstrálók folyamatos skandálása többször is belefojtotta a szót a HírTV helyszíni riporterébe, ezért személyesen a Talpra magyar alapítója, Magyar Péter sietett a televíziós stáb segítségére, majd adott is egy rövid nyilatkozatot. A HírTV munkatársait később több rendőr kísérte el a helyszínről.

Media1.hu
MEDIA1 | Szalay Dániel | 2024-03-27 04:00:29

„Kész tények elé állítottak minket” – kiakadt a Telex több munkatársa azon, ahogyan a vezetőség megszerezte magának a G7 nevű po

Bár a Telex a szlogenje szerint a telexeseké, közel sem mindenki tudta a szerkesztőségben egészen néhány órával ezelőttig, hogy a hírportált tulajdonló Van Másik Zrt. három legfontosabb részvényese, Kárpáti Márton és testvére, Kárpáti András, valamint Pusztay András felvásárolják saját maguknak (egy magánszemélyként általuk újonnan létrehozott céghálón keresztül) a G7 nevű gazdasági portált és arra a Telex címlapja felől fognak forgalmat terelni. Többen is visszásnak találják a Telexnél a portál vezetőségének lépését és néhányan egyrészt az Indexnél elhíresült, egykoron sokat bírált Gerényi-terv telexes megvalósulását látják az eseményekben, másrészt azt, hogy három vezető megkerülve a Telex valamennyi tulajdonosát, a „saját pecsenyéjét sütögeti”. A G7-nél sem mindenki örül a fejleményeknek. Úgy tudjuk, lesznek a közeljövőben távozások is.

Media1.hu
MEDIA1 | Szalay Dániel | 2024-03-26 18:08:09

A Telex három legfontosabb vezetőjéhez kerül a G7

A Telex vezetői, Kárpáti Márton és Kárpáti András, valamint Pusztay András által néhány hete alapított Newsdesk Publishing Kft. által a napokban létrehozott Gazdrovat Kft.-hez kerül a G7 nevű gazdasági portál.


Media1.hu
MEDIA1 | Szalay Dániel | 2024-03-26 12:26:26

Miután Varga Juditot több mint 12 ezren kinevették, ő inkább letiltotta a kommenteket

A volt igazságügyi miniszter, aki a kegyelmi botrányban való szerepe után után távozott a közéletből, úgy tűnik, inkább nem szeretné látni az emberek véleményét arról a mai friss posztjáról, amelyben Magyar Pétert bántalmazással vádolta meg pont akkor, amikor Magyar közzétett egy hangfelvételt, amelyen a volt miniszter Rogán Antalról és Gulyás Gergelyről súlyos dolgokat állított.
Media1.hu
MEDIA1 | Szalay Dániel | 2024-03-26 09:57:50

Így reagált Gulyás Gergely a Magyar Péter által publikált leleplező hangfelvételre

Varga Judit volt igazságügyi miniszter után megszólalt Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter is a Magyar Péter által közzétett hangfelvétellel kapcsolatban, amelyen az hallható, amint Varga Judit volt igazságügyi miniszter 2023 januárjában arról beszélt Magyar Péternek, hogy Rogán Antal kihúzatta magát a Völner-Schadl-ügy ügyészségi dokumentumaiból, Gulyás Gergely pedig tudott bizonyos dolgokról.

Media1.hu
MEDIA1 | Szalay Dániel | 2024-03-26 09:11:35

Azonnal reagált Varga Judit a leleplező hangfelvételre

Varga Judit volt igazságügyi miniszter, a Fidesz volt politikusa azt állítja, hogy csak férje, Magyar Péter elvárásának akart megfelelni, amikor azt mondta a most nyilvánossá vált leleplező hangfelvételen, hogy Rogán Antal kihúzatta magát a Völner-Schadl-ügy aktáiból.Media1.hu
MEDIA1 | Szalay Dániel | 2024-03-25 15:03:16

Óriási adatmennyiséget digitalizáltak – Biszak Sándorral, az Arcanum-alapítójával beszélgettünk a kulisszatitkokról

Már több mint 55 millió oldalt digitalizált és tett kereshetővé az Arcanum. Hogyan csinálták mindezt, és milyen kihívásokkal szembesülnek? Kulisszatitkokról beszélgettünk a Media1 podcastjában Biszak Sándorral, az Arcanum alapítójával, de szóba került az is, milyen kritikákkal illették egyesek az adatbázist.Media1.hu
MEDIA1 | Szalay Dániel | 2024-03-25 09:39:59

„Csak tisztán kívántunk látni egy közéleti ügyben” – kifejtette a HVG, miért hozta nyilvánosságra Magyar Péter és Varga Judit ha

Gergely Márton, a HVG felelős szerkesztője a SzavazóFülke nevű podcastban részletesen is elmagyarázta, miért döntöttek úgy, hogy bemutatják azt a rendőri jelentést, ami Magyar Péter és Varga Judit hangos veszekedéséről szólt és miért tartja ennek publikálását közérdeknek, miért mutat túl az ügy két ember magánélete vitáján.

Media1.hu
MEDIA1 | Szalay Dániel | 2024-03-23 19:44:41

Az ATV belső vizsgálatot tartott a székházában történtek miatt

Kiderült, hogy Szabó Bálint semmilyen engedéllyel nem rendelkezett arra, hogy bemenjen az ATV épületébe, a televízió biztonsági őrségét kijátszva azonban ez mégis sikerült neki, sőt az Egyenes beszéd stúdiójába is könnyedén bejutott az élő adás idejére, amikor Magyar Péter volt Szöllősi Györgyi vendége.