Hiteles hírek egész Magyarországról

Media1
Media1.hu
MEDIA1 | Gasparik Lilla | 2023-05-09 16:45:19

Trunk Tomi elhozza Magyarországra a nemzetközi Sneakerness fesztivált

A most 19 éves véleményvezér kibérelte a nemzetközi esemény licencét és a Millenáris Park legnagyobb épületét, és olyan legendás arcokat is Magyarországra hoz mint például Jeff Staple. Ezt és a további részleteket a Media1 podcast- és rádióműsorában jelentette be.MEDIA1 | Gulyás Balázs | 2023-05-09 12:24:17

Átszervezés a Central Médiacsoport magazinüzletágánál

A nyomtatott médiapiac évek óta tartó átalakulása miatt a Central Médiacsoport folyamatosan vizsgálja a vállalatműködés hatékonyságát és amennyiben szükséges, alakítja, fejleszti működési modelljét. A magazinüzletág a brand menedzseri modell után, június 1-jétől kompetencia alapú folyamat- és feladatszervezés felé veszi az irányt.


Media1.hu
MEDIA1 | Szalay Dániel | 2023-05-08 19:21:05

Rendőrök érkeztek hajnalban a PestiSrácok munkatársának otthonához, hogy elővezettessék

Füssy Angéla nem jelent meg az ellene rágalmazás miatt zajló büntetőper korábbi tárgyalásán, ezért a bíróság, hogy lefolytathassa a pert, rendőröket küldetett a médiamunkás otthonához, hogy elővezettessék. A PestiSrácok című kormányközeli lap munkatársa egy Facebook-bejegyzésben fakadt ki a „drága bírónőre”, valamint azt találgatja, hogy a falujában bűnözőnek nézik-e, amiért rengeteg dokumentumot kap a bíróságoktól az ellene induló újabb és újabb rágalmazási perek miatt. Füssy, aki visszaeső rágalmazónak számít, szóvá tette, hogy akár 2 év börtönt is kaphat rágalmazásért.