Hiteles hírek egész Magyarországról

Media1Media1.hu
MEDIA1 | Szalay Dániel | 2024-03-04 06:28:38

DIGI ügyfelek, figyelem, nagyon fontos változás jön!

Megszünteti a DIGI az e-mail szolgáltatását és hamarosan letörli a fiókok tartalmát. Megszűnnek a @digikabel.hu, @hdsnet.hu @invitel.hu, @fibermail.hu @vnet.hu, @globonet.hu, @euroweb.hu, @eol.hu, @dunaweb.hu, @anet.hu, @profinter.hu vagy @kulturnet.hu végű e-mail cím címek, és a fiókok tartalmát törlik.


Media1.hu
MEDIA1 | media1.hu | 2024-03-01 14:05:57

Leállították az Orbanland nyomtatását, mert a dán újságírót több cikke miatt plágiummal vádolják

Lasse Skytt szabadúszó dán újságíró több, különböző újságokban megjelent cikkeivel kapcsolatban is plágium gyanúja merült fel, azonban nem mindennel kapcsolatban igazolódott be a vád. Az Átlátszó főszerkesztőjével például tényleg beszélt annak idején. Az Orbán-rendszerről szóló Orbanland című könyvének nyomtatása mindenesetre szünetel, dán sajtóhírek szerint az ügy miatt.Media1.hu
MEDIA1 | Szalay Dániel | 2024-03-01 08:48:14

Az Index ismét nyílt levélben támadja a Telexet

Kiújult az Index és a Telex közötti nyilatkozatháború, miután kiderült, hogy a Telex egyelőre nem kívánja közölni Szendi Nóra egyik novelláját, ugyanis az író mostanában az új Indexen is publikált, és a Telexnél szeretnék az ilyen párhuzamosságokat mellőzni. Az Index erre válaszul szerkesztőségi cikkben állt ki Szendi mellett, és azt állítja, hogy egyesek rendszeresen vegzálják a munkatársaikat és a nekik nyilatkozókat is. A kormányközeli lap bejelentette azt is, hogy leközli Szendi ominózus, Szélcsend című írását, ami nem kellett a Telexnek.Media1.hu
MEDIA1 | Szalay Dániel | 2024-02-29 12:14:31

Több mint 6 milliós bírság lett belőle, hogy a Balázsékban pozitívan beszéltek a drogozásról

Pozitív módon jelenítette meg a kábítószer-használatot a Rádió 1 Balázsék című műsorszámának tavaly október 26-án sugárzott adása, és emiatt a médiaszolgáltató ismét bírságot kapott a Médiatanácstól. A testület megbírságolta a médiaszolgáltatót. A grémium e heti ülésén ezenkívül a TV2 Farm VIP című műsorával és a Cegléd Rádióval foglalkozott.
Media1.hu
MEDIA1 | Szalay Dániel | 2024-02-28 20:24:22

Trükkel titkolta el az M1 Híradó keddi riportjában, hogy kifütyülték Orbánt és Ficót Prágában a V4-csúcs előtt

A magyar állami tévé jobbnak látta, ha a nézői inkább nem értesülnek róla, hogy Orbán Viktor magyar és Robert Fico szlovák miniszterelnököt demonstrálók fütyülték ki a V4-ek találkozóján. Ezért aztán a tudósításban egy szót sem említettek róla, hogy ilyen történt, ráadásul a videóban legfeljebb a vájtfülűek hallhattak bármit is a kifütyülésből, és a képsorokat is manipulatív módon vágták meg.