Hiteles hírek egész Magyarországról

Media1

Media1.hu
MEDIA1 | Tarr Péter | 2023-09-27 12:38:26

Fideszes politikussal bővült a Megafon propagandistáinak csapata

László András korábbi miniszteri biztos és fideszes EP-képviselőjelölt az X-re átnevezett Twitteren tolja ezentúl a kormánypropagandát a Megafon szárnyai alatt.  A szervezethez olyan influenszerek tartoznak mint a náci karlendítős fotójával lebukott Trombitás Kristóf vagy például az Öreg Rocker, aki nemrég olvasóját szájbakakilással fenyegette.Media1.hu
MEDIA1 | Szalay Dániel | 2023-09-26 19:30:17

„Kollégánk szakmai munkája kiemelkedő” – Megszólalt a TV2 Andor Éva bakijairól és a Tények Estével kapcsolatos anomáliákról

Válaszolt a Media1.hu hétfői néhány kérdésére kedden a TV2 sajtóosztálya azzal kapcsolatban, hogyhogy feltöltötték a TV2 Playre azt a múlt hét pénteki Tények Este felvételt, amelyben Andor Éva több bakit is vétett és az MTI felolvashatatlan híreire panaszkodott. Válaszukban elismerték azt az eddig kevesek által ismert információt, hogy az esti híradójuk nem élőben, hanem felvételről kerül adásba. Hibának nevezték, hogy kikerült a bakis felvétel a honlapra, egyúttal kiálltak a műsorvezetőjük mellett.


Media1.hu
MEDIA1 | Gasparik Lilla | 2023-09-26 07:49:40

Szinte minden a mesterséges intelligenciáról szólt Siófokon, a 24. SAP NOW konferencián

A SAP NOW konferencia a magyarországi üzleti informatika egyik legfontosabb eseménye, melyen évről évre több mint ezer vállalati és kormányzati döntéshozó vesz részt. Az idei konferencia legfőbb témája a mesterséges intelligencia (MI) fejlődése és vállalati szintű használata volt. Munkatársunk is ott volt a helyszínen Siófokon.


Media1.hu
MEDIA1 | Szalay Dániel | 2023-09-25 17:44:58

Megvan, mikor indul Orbán Viktor vejének kastélyában az egyik leggazdagabb magyar milliárdos párkereső műsora

Mához két hétre startol a Bachelor – A Nagy Ő című műsor legújabb évada, benne korlátlan mennyiségben luxussal és 17 nővel, akik Jákob Zoltán, az ország egyik leggazdagabb emberének szívét próbálják meghódítani Orbán Viktor vejének turai luxuskastélyában, néha pedig magánrepülőgépeken, vagy máshol.