Hiteles hírek egész Magyarországról

Media1

Media1.hu
MEDIA1 | Szalay Dániel | 2024-02-21 14:31:12

Elfogadta az ATV Somos András döntését a távozásáról

Facebookon reagált az ATV Somos András elhatározására azzal kapcsolatban, hogy 14 év után távozik a csatornától és felhagy a televíziós újságírással, amiért rossz megfogalmazást használt Kaleta Gáborral kapcsolatban.Media1.hu
MEDIA1 | Szalay Dániel | 2024-02-21 10:25:00

Másodjára is levették az ifj. Orbán Győző és a bicskei gyermekotthon közötti kapcsolatról szóló interjút a Gyermekvédelem oldalá

Miután mintegy egynapos teljes leállás után újra elérhetővé vált a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság (SZGYF) honlapja, arról másodjára is eltávolították azt a bicskei gyermekotthonnal kapcsolatban 2016-ban készített, múlt héten egyszer már letörölt majd ezen a héten hétfőn néhány órára újra elérhetővé vált interjút, amelyben Vásárhelyi János bicskei iskolaigazgató arról beszélt, hogy ifj. Orbán Győző és működésével birkózómeccseket szerveztek a gyermekotthonba, ahová Böjte Csaba a határon túlról szállított gyerekeket és Kónya Endrének is jelentős szerepe volt.

Media1.hu
MEDIA1 | Szalay Dániel | 2024-02-21 08:48:11

Papp Dániel kinevezte Lánczi Tamás utódját az MTVA online igazgatói posztjára

M4 Sportos szerkesztő, Martí Zoltán vette át az MTVA-nál (Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap) az online igazgatói posztot, miután az előző online vezető, Lánczi Tamás a kormánynak nem tetsző médiumok megszorongatására létrehozott Szuverenitásvédelmi Hivatal élére került.

Media1.hu
MEDIA1 | Szalay Dániel | 2024-02-20 19:38:27

Fegyelmi eljárást indít az ATV Somos András műsorvezető ellen

Az ATV fegyelmi eljárást indít Somos András ellen, amiért az ATV Start élő adásában azt mondta Márki-Zay Péternek, hogy Kaleta Gábor nem pedofil. A műsorvezető, aki egyébként a műsorvezetés mellett jogászként dolgozik, arra utalt, hogy a szexuális tartalmú képek birtoklása, bár bűncselekmény, nem azonos azzal, amikor valaki szexuálisan molesztál gyerekeket. Somos bocsánatot kér, amiért félreérthetően fogalmazott.

Media1.hu
MEDIA1 | Szalay Dániel | 2024-02-20 15:38:37

ifj. Orbán Győző nevét említő interjú – Vizsgálatot rendelt el a Gyermekvédelmi Főigazgatóság főigazgatója

Belső vizsgálatot indított a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság (SZGYF) főigazgatója, miután a Media1 megírta, hogy először elérhetetlenné tett az SZGYF egy 2016-ban megjelent, a bicskei gyermekotthon és ifj. Orbán Győző kapcsolatát igazoló interjút, majd a beszélgetés (amelynek eltávolítását eredetileg arculatváltással magyarázták) egy hét múlva ismét kikerült a weblapra, de azután az SZGYF teljes weboldala vált elérhetetlenné.
Media1.hu
MEDIA1 | Fekő Ádám | 2024-02-20 10:22:23

Szünetre megy a Cápák között, jön A renitens

A befektetési műsor aktuális évadának 9. adását még leadja az RTL március elején, utána viszont hosszú hetek múlva jön csak a 10. és a többi rész. Közben megérkezik A renitens című új saját gyártású sorozat.


Media1.hu
MEDIA1 | Szalay Dániel | 2024-02-20 08:02:56

Elérhetetlenné vált a Gyermekvédelem honlapja miután megkérdeztük, hogyhogy újra elérhető a letörölt 2016-os interjú

Nem sokkal azután, hogy a Media1 hétfő este megírta, hogy újra elérhetővé vált a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság honlapján az egy héttel korábban letörölt, ifj. Orbán Győző, Böjte Csaba és a bicskei gyermekotthon, valamint Kónya Endre és Vásárhelyi János kapcsolódásáról szóló 2016-os interjú, az SZGYF teljes weblapja elérhetetlenné vált.

Media1.hu
MEDIA1 | Szalay Dániel | 2024-02-19 19:53:05

Váratlanul visszakerült a Gyermekvédelem honlapjára az ifj. Orbán Győző és a bicskei gyermekotthon kapcsolatára utaló interjú

Egy héttel ezelőtt a Belügyminisztérium sajtófőnöke és a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság (SZGYF) furcsa magyarázatot adott a Media1-nek arra, miért tették elérhetetlenné azt a bicskei gyermekotthonnal kapcsolatos interjút, amiben Vásárhelyi János, Kónya Endre, Böjte Csaba és ifj. Orbán Győző, Orbán Viktor testvérének neve együtt szerepelt. Most újabb fordulat történt: a Media1 észrevette, hogy váratlanul visszakerült az anyag.


Media1.hu
MEDIA1 | media1.hu | 2024-02-19 13:57:17

Szabó Zsófi lesz a TV2 Klub nagykövete, bejelentették a Házasság első látásra premierjét

A TV2 hétfőn bejelentette, hogy mikortól lesz látható a képernyőjén az új párkapcsolati reality-je, a Házasság első látásra, majd megerősítette, hogy a Mokka új műsorvezetője a korábbi sajtóhírekkel összhangban az egykori TV2-ős, majd RTL-es Szabó Zsófi lesz. Szabó a TV2 Klub nevű új csatorna nagyköveti feladatait is elvállalta.

Media1.hu
MEDIA1 | Szalay Dániel | 2024-02-19 12:35:33

Fontos hírt hallgatott el az Index a Gyermekvédelmi Főigazgatóságról – az okokról kérdeztük a főszerkesztőt

Megkérdeztük Fekete-Szalóky Zoltántól, az Index főszerkesztőjétől és az Indamedia sajtóosztályától is, miért nem számolt be a lap arról az ügyről, amiről a fél magyar sajtó igen, nevezetesen, hogy a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság (SZGYF) múlt héten hétfőn letörölte azt a 2016-os cikkét, amiben együtt szerepelt ifj. Orbán Győző, a NIKÉ SE tiszteletbeli elnöke és a bicskei gyermekotthon két akkori vezetője, Vásárhelyi János igazgató és Kónya Endre igazgató-helyettes, valamint Böjte Csaba szerzetes.


Media1.hu
MEDIA1 | Fekő Ádám | 2024-02-18 12:25:46

Pár nap alatt 30 millió forintot költött a Megafon a legnépszerűbb közösségi médiás felületen

Novák Katalin és Varga Judit a kegyelmi ügy után történt lemondása után különösen aktív lett a kormánypárti influenszerkommandó, a Megafon, mely teljesen rászállt Magyar Péterre, Varga Judit volt igazságügyi miniszter exférjére, és mindent megtesz, hogy letompítsa a kormányzati visszaélésekkel kapcsolatos botránya és kegyelmi botránya után a Fideszt.

Media1.hu
MEDIA1 | Szalay Dániel | 2024-02-18 11:51:52

Interjú Panyi Szabolccsal az Orbán Gáspár ügyében kialakult Index-Direkt36 konfliktusról és a Pegasus botrányról

Panyi Szabolccsal, a Direkt36 oknyomozó újságírójával a Media1 tizennégy rádióban is hallható podcastműsorában beszélgettünk arról, hogyan tett keresztbe az oknyomozó műhelynek az Index meglehetősen gyanús körülmények között a csádi misszióval és Orbán Gáspárral kapcsolatban, és miért sejti a dolog mögött Rogán Antalékat. Szóba került néhány más téma, így például Panyi Szabolcs és több más újságíró Pegasus kémszoftverrel történt kormányzati megfigyelése és az ezzel kapcsolatos jogi eljárás aktuális helyzete is.