Hiteles hírek egész Magyarországról

Kíváncsiak voltunk, hogyan töltik olvasóink a második Covid-húsvétot, itt vannak a válaszok

A húsvéti szokásokat kevesen hagyják ki. Szavazásunk eredménye.

Akárhogyan nézzük, tombol a járvány, mára 8673 új fertőzöttet találtak

Nyugat.hu
Nyugat.hu
Ma sem tűnik jobbnak: 8673 új fertőzöttet találtak, és meghalt 242 beteg April 03. 09:22 , közel 250 ezren hordozzák most magukban a koronavírust hazánkban. A négy napos húsvéti hétvégén is folytatják
Nyugat.hu
Nyugat.hu
Ne lepődjünk meg, ha csörög a telefon - Húsvétra is oszthatnak be oltásra várókat a háziorvosok April 02. 12:00 az oltásokat, kollégánk nagypénteken reggel kapta meg
Nyugat.hu
Nyugat.hu
Így kaptam meg az orosz vakcinát nagypéntek reggelén a szombathelyi kórházban April 02. 11:20 az orosz vakcina első adagját.

A kissé hűvösebb idő ellenére azonban tavasz van, nagyszombat, itt a húsvét, biztosak voltunk benne, hogy a járvány nem törli el ezt az ünnepet. Már tavaly is korlátozások között ünnepelhettünk, azóta kialakult az emberekben a járványrutin, kíváncsiak voltunk, hogy olvasóink hogyan töltik az idei húsvétot. Ezért szavazást indítottunk Ön hogyan tölti a második Covid-húsvétot? April 01. 07:05 , amit már le is zártunk, és most megmutatjuk az eredményeket.

Ahogyan számítani lehetett rá,

olvasóink többsége (55 százalék) otthon tölti az ünnepet, azoknak a társaságában, akikkel együtt él. És amit lehet, megtartanak a húsvéti szokásokból. Szavazóink 16 százaléka ennél is visszafogottabb, otthon marad, és nem tartja meg a húsvéti szokásokat sem. 15 százalék megy el kisebb társaságba, vagy fogadja otthon a rokonokat. barátokat, 12 százalék pedig úgy tesz, mintha nem lenne járvány, és így tölti a húsvétot is. Egy százalék utazik el az ünnepekre, és csupán egy százalék választja a nagyobb baráti, rokoni társaságot.

Mi pedig Covid-mentes, boldog húsvétot kívánunk mindenkinek!

Kedves Olvasó!Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.Köszönjük!