Hiteles hírek egész Magyarországról

Búcsúzhatunk egy csomó magyar TV csatornától

Néhány helyett a szolgáltató már talált mást, de azért vannak még nyitott kérdések.

A Mészáros Lőrinc-közeli 4iG Nyrt. tulajdonában álló DIGI megszünteti az összes saját csatornáját, így az évek óta veszteségesen működő DIGI Sport 1-2-3 csatornákat is

Nyugat.hu
Nyugat.hu
Megszűnik az egyik legnépszerűbb hazai sportcsatorna June 24. 09:58 . Helyükre a szolgáltatónál augusztustól az ARENA4 és az újonnan induló MATCH4 sportcsatornák kerülnek. Emellett a DIGI és Invitel kínálatába bekerül az ARENA4+, Magyarország első sport-streaming szolgáltatása is.

Szeptember 1-től megszűnik a FilmNow filmcsatorna is, melynek helyére a DIGI és az Invitel kínálatába a FilmBox csatornák kerülnek egy csomagban: a Filmbox Extra HD, FilmBox Premium, FilmBox Stars és a FilmBox Family, illetve a 12 lineáris csatorna és több mint 800 film és sorozat on demand hozzáférését biztosító Filmbox+ alkalmazás használatát is tartalmazza majd a DIGI előfizetőinek szóló csomagajánlat.

Megszűnnek a DIGI World, DIGI Life, DIGI Animal World ismeretterjesztő csatornák, valamint Magyarország két utolsó valódi zenetévéje is, a 1Music Channel és a H!T Music Channel . Arról egyelőre nem szólnak a hírek, hogy a DIGI és Invitel előfizetők ezek helyett mit kapnak majd.