Hiteles hírek egész Magyarországról

Új rendőrfőnök van Bács-Kiskun megyében is

Az MTI-vel közölte a Belügyminisztérium szerdán, hogy Magyarország belügyminisztere december 1-jei hatállyal kinevezte Gulyás Zsolt rendőr dandártábornokot a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság, és Szijártó István rendőr ezredest a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének. A közlemény szerint a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, Dávid Károly rendőr vezérőrnagy november 30-án elérte a szolgálat felső korhatárát, ezért a szolgálati viszonya megszűnt. Szijártó István korábban megbízás alapján vezette

Az MTI-vel közölte a Belügyminisztérium szerdán, hogy Magyarország belügyminisztere december 1-jei hatállyal kinevezte Gulyás Zsolt rendőr dandártábornokot a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság, és Szijártó István rendőr ezredest a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének.

A közlemény szerint a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, Dávid Károly rendőr vezérőrnagy november 30-án elérte a szolgálat felső korhatárát, ezért a szolgálati viszonya megszűnt.

Szijártó István korábban megbízás alapján vezette a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságot.

via 24.hu