Hiteles hírek egész Magyarországról

Árpádvárosi lombtalanítás – video

November 26-án Kecskemét Árpádváros részében lombtalanítási programot hirdettek a városrész lakói számára. Jó alkalom volt ez közösségépítésre, bár többen is megjelenhettek volna. Az eseményre felszólító szórólapot többen félreértelmezték, és lomtalanításnak hitték, ki is tették a házuk elé a feleslegessé vált holmikat. Király József önkormányzati képviselő elmondta, jövőre esetleg lomtalanítást is lehet szervezni a lombtalanítás mellé,

November 26-án Kecskemét Árpádváros részében lombtalanítási programot hirdettek a városrész lakói számára. Jó alkalom volt ez közösségépítésre, bár többen is megjelenhettek volna. Az eseményre felszólító szórólapot többen félreértelmezték, és lomtalanításnak hitték, ki is tették a házuk elé a feleslegessé vált holmikat. Király József önkormányzati képviselő elmondta, jövőre esetleg lomtalanítást is lehet szervezni a lombtalanítás mellé, erről majd egyeztet a érintett közös képviselőkkel.

A II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola előtti Aomori parkot sikerült rendbe tenni. Jó hangulatban telt a nap, a forralt bor, a forró tea és az ebédre készített paprikás krumpli mellé a Csipkefa zenekar szolgáltatta a zenét.

Hasonló cikkünk:  Rezsiemelés: A kecskeméti járási ügyészség ideiglenes helyre költözik