Hiteles hírek egész Magyarországról

Balf már úszik

Eltömődhetett a Zsolnay savanyúkút lefolyója, így a víz kifolyik a kútból, már gyakorlatilag az egész pavilon egy vékony vízrétegben áll.

Lehet ennél kattintásvadászabb egy cikk? Aligha. Balf ugyanis akár a fürdőben is úszhatna, most viszont nem erről van szó. Sokkal inkább -a- savanyúkútról, a Zsolnay-féléről. A (bezárt) palackozóüzem előtti ivókút lefolyója ugyanis eltömődött, így az összes víz, ami nem az emberek palackjaiban landol, lefolyik a díszkőre, és jelenleg gyakorlatilag az egész pavilon egy kisebb vízben áll.

Enyugat.hu
Enyugat.hu
Hova lett a Balfi ásványvíz? January 06. 09:25
Enyugat.hu
Enyugat.hu
Enyugat.hu

Talán ennek is köze lehet ahhoz, hogy jelenleg az ásványvizet nem palackozzák, így a földi halandók számára megnyitott víznyerő helyekre is több víz jut a kelleténél. Apropó, a palackozóüzemben legutóbbi cikkünk óta sincs semmi változás, az udvarát pedig felverte a gaz. Legutóbbi cikkünk óta egyébként annyi új információ áll rendelkezésre a bezárással kapcsolatban, hogy az üzemeltető a Magyar Ásványvíz, Gyümölcslé és Üdítőital Szövetség megkeresésére sem reagált, nem csak a miénkre nem.

Enyugat.hu
Enyugat.hu
Enyugat.hu
Enyugat.hu
Enyugat.hu
A palackozóüzem környékét felverte a gaz Enyugat.hu