Hiteles hírek egész Magyarországról

Lángoló szerelem

Tircs Gergely, a miskolci hivatásos tűzoltó-parancsnokság tűzoltója és kedvese, Szabó Tünde már nyolc éve tűzoltóként élik közös életüket, írja az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. A nem mindennapi love story ezelőtt tíz évvel kezdődött és azóta ez a szép fiatal pár elválaszthatatlan egymástól. Sportolnak, túráznak, kerékpároznak, utaznak, a lényeg, hogy mindezt együtt tegyék és közben rengeteg élményt gyűjtsenek, hogy később legyen mire emlékezniük. Nemrég pedig egy újabb közös kaland került fel képzeletbeli listájukra: férj és feleség lettek! Egy biztos, a közös időtöltés és élményszerzés örökké életben tartja a kettejük közötti olthatatlan szerelmet.…

Tircs Gergely, a miskolci hivatásos tűzoltó-parancsnokság tűzoltója és kedvese, Szabó Tünde már nyolc éve tűzoltóként élik közös életüket, írja az depth: 1, tags: root,unknown--> =AZUa6myS7DvC9ie8kXBC8dFrxTOshoFV10rXBW_M3ABOeOxqKUFfLJ0tnkqYvrowq7fCOe7Yj_YcGoC2XWornBdegXH1DHxS4sghUSZ2Igcvvgl8wG6_m37pzhlueIhkUGoZxPDSIIVT5o0QeTU1IHHoiqq56KPEMrqn7IwXWNI_gA&__tn__=-UC%2CP-y-R"> Országos Katasztrófavédelmi depth: 2, tags: root,unknown,unknown--> =AZUa6myS7DvC9ie8kXBC8dFrxTOshoFV10rXBW_M3ABOeOxqKUFfLJ0tnkqYvrowq7fCOe7Yj_YcGoC2XWornBdegXH1DHxS4sghUSZ2Igcvvgl8wG6_m37pzhlueIhkUGoZxPDSIIVT5o0QeTU1IHHoiqq56KPEMrqn7IwXWNI_gA&__tn__=-UC%2CP-y-R"> Főigazgatóság . A nem mindennapi love story ezelőtt tíz évvel kezdődött és azóta ez a szép fiatal pár elválaszthatatlan egymástól.

Sportolnak, túráznak, kerékpároznak, utaznak, a lényeg, hogy mindezt együtt tegyék és közben rengeteg élményt gyűjtsenek, hogy később legyen mire emlékezniük.

Nemrég pedig egy újabb közös kaland került fel képzeletbeli listájukra: férj és feleség lettek!

Egy biztos, a közös időtöltés és élményszerzés örökké életben tartja a kettejük közötti olthatatlan szerelmet. És hol máshol készülhetnének egy ilyen különleges pár esküvői fotói, mint egy tűzoltóságon?

Borsod24.hu
Borsod24.hu
A gyönyörű menyasszony a nagy napon is tűzoltó szerelést húzott

fotók: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság